Dirigenten
Steven Mintjens dirigent

Steven Mintjens


is geboren op 12 mei 1966.


Hij krijgt zijn eerste muzieklessen (notenleer en klarinet) van zijn vader Eddy Mintjens. Als tiener studeert hij piano aan de muziekacademie van Merksem en aan de muziekhumaniora van Antwerpen.


Steven studeerde aan de conservatoria van Antwerpen en Rotterdam.


Hij stond mee aan de wieg van de theaterafdeling van Studio 100 en dirigeerde er meer dan 1000 musicals in binnen- en buitenland.

Hij was vocal-coach voor de cd-opnames van o.a. Samson en Gert, Kabouter Plop en K3.


Tevens is hij pianist en orkestleider bij Luc Caals en Jean Bosco Safari. Verder werkt Steven nog vaak samen met Dieter Troubleyn en Guido Belcanto.


"Steven  dirigeert met veel liefde en humor ons popkoor Pop-it en leidt het koor met de piano aan zijn vingers tot muzikale hoogtes."

Hans Primusz


is geboren op 1 januari 1984.


Hij studeerde aan het Koninklijk Vlaams Conservatorium van Antwerpen. Daarnaast volgde hij workshops bij Wim Henderickx, Eric Sleighem, Alberto Ter Doest en Bram Vermeulen.


Als tiener speelde Hans mee in musicals als 'The sound of music' (Koninklijk Ballet van Vlaanderen), 'Alladin' en 'The Eddy Wally Story' (Music Hall Group).


Hans riep als dirigent het begrip ‘pop-upkoren’ in het leven. Hij laat zalen en pleinen volstromen met zangers én de media warmlopen met koren voor o.a. Bart Peeters, K's Choice, Pieter Embrechts, Lady Linn...


Hij toerde langs Vlaamse en Nederlandse theaters met Zingelong (Maandacht), Kintsukuroi (Spinvis), De Soldaat-facteur en Rachel (Compagnie Cecilia), De Grungblavers, Vergeten Geluk (met Hannelore Primusz) en Craquelé (Studio Orka).


Hans zingt met zijn zus Hannelore Primusz en bij het Zangerscollectief.


"Hans dirigeert met veel toewijding en plezier ons popkoor Pop-it en weet als geen ander de juiste beelden te gebruiken om het koor de goede stemtechniek te doen toepassen."

Pop-it


Sing it, swing it, pop it!

Bezoek onze Facebookpagina

Repetities


Elke zondag van 10u tot 12u


Domein Hooidonk

Langestraat 170

2240 Zandhoven  (provincie Antwerpen)Contact


Voor informatie over repetities of concerten


E-mail: info@popkoorpopit.be


Telefoon: +32 (0) 478 54 83 93

Copyright Pop-it @ All Rights Reserved