dirigente

Onze dirigente

Ellen Verheyen (1980) was al van kindsbeen af gebeten door muziek en niet van de piano en het orgel weg te slaan. Ze studeerde aan de Kunsthumaniora te Brussel en daarna aan het Lemmensinstituut te Leuven. Later trok ze naar het Conservatorium in Maastricht om er Orthopedagogische Muziekbeoefening te studeren. Aan de Karel De Grote Hogeschool te Antwerpen behaalde ze haar diploma Leerkracht Lager Onderwijs. Bovendien is ze ook Certified Teacher “English as a foreign language”.

Ze volgde ook verschillende masterclasses met o.a. de befaamde componist en dirigent Bob Chilcott.


Sinds 1998 regisseerde Ellen tientallen musicals en gaf ze als vocal coach les op diverse dans- en musicalopleidingen. Haar musical “Een nieuwe Ik” werd bekroond met de titel “Cultureel Kinderambassadeur van Vlaanderen”.


Ellen zong zelf in diverse koren, waaronder Fine Fleur, het alom bekende koor van de Night Of The Proms, waarmee ze meerdere buitenlandse tournees en projecten verzorgde. Ze zong o.a. mee in de opera Carmen van Bizet en deelde het podium met James Blunt, Soulsister, Lisa Stansfield, Mark King, Macy Gray en vele anderen.


In 2008 richtte ze haar eigen muzikale kindje Musical On Stage op, dat ze met veel passie coördineert en waarmee ze zowel musicalstages, taal- en cultuurstages als schoolprojecten organiseert. Musical On Stage heeft zich door de jaren heen gevormd tot een professionele ondersteuner van kunst-educatieve projecten en is erkend en gesubsudieerd door de Vlaamse Overheid als cultuureducatieve vereniging. De doelgroep is zeer divers: van kleuters tot volwassenen, zowel binnen als buiten de schooluren en met een sterk uitgebouwde vakantiewerking. (meer info: www.musicalonstage.be)

Copyright Pop-it @ All Rights Reserved

Pop-it


Sing it, swing it, pop it!

Bezoek onze Facebookpagina

Repetities


Elke zondag van 10u tot 12u


Domein Hooidonk

Langestraat 170

2240 Zandhoven  (provincie Antwerpen)Contact


Voor informatie over repetities of concerten


E-mail: info@popkoorpopit.be


Telefoon: +32 (0) 478 54 83 93